موضوعات و ناوبری:

ماه: شهریور 1399

008- مشتقات پسته-شیرینی شکلات پسته ای

شیرینی شکلات پسته ای

طرز تهیه شیرینی شکلاتی پسته ای شیرینی شکلاتی پسته ای شیرینی مناسبی برای پذیرایی در مهمانی ها به ویژه دید و بازدیدهای عید نوروز است. آماده سازی: ۱۵ دقیقهمدت انتظار: ۱۵ دقیقهمجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۵ نفر: تخم مرغ ۱ عددآرد ۳ پیمانهپودر قند ۱ پیمانهکاکائو ۲ قاشق غذاخوریکره ۱۲۵ گرمپودر پسته ۳ پیمانهوانیل …

شیرینی شکلات پسته ای ادامه »

008- مشتقات پسته-شکلات پسته ای-۱

شکلات پسته ای

مواد لازم برای ۳۰ عدد: قیسی خرد شده ۱۵۰ گرم زردآلوی خرد شده ۱۵۰ گرم آب پرتقال ۱ قاشق غذاخوری شکلات سفید (شیری) رنده شده ۱۵۰ گرم کره ی پاستوریزه ۱ قاشق غذاخوری خامه ی سفت پاستوریزه یک چهارم پیمانه (۵۰ گرم) پودر نارگیل سه چهارم پیمانه (۱۵۰ گرم) مغز پسته ی خرد شده ۲۵ گرم شکلات …

شکلات پسته ای ادامه »

008- مشتقات پسته-کرم پسته-۴

کرم پسته

مواد لازم برای تهیه کرم پسته: یک پیمانه شیر ۵۰گرم پودر پسته ۱۲۰گرم خامه قنادی فرم گرفته  ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل خالص (یا وانیل شکری ۱/۴قاشق چایخوری) یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین سه عدد زرده تخم مرغ  ۱/۴پیمانه آب ۲۰۰میلی لیتر شیر عسلی ۱/۲قوطی برای درست کردن این دسر خوشمزه نیاز به پودر پسته دارید …

کرم پسته ادامه »

008- مشتقات پسته-روغن پسته-۱

روغن پسته

از مغز پسته روغن شفاف و زردرنگی به دست می آید که خواص بسیاری دارد.مرطوب کننده مطلوبی است و به سرعت جذب پوست می شود.برای ماساژ صورت و بدن مناسب است.اسید های چرب امگا ۶ آن زخم های ناشی از اعمال جراحی را از بین برده،چین و چروک دور چشم را محو می کند و …

روغن پسته ادامه »

008- مشتقات پسته-کره پسته-1

کره پسته

کره پسته: محصول غذایی است که از حاصل آسیاب و برشته کردن پسته خام به همراه شکر و همچنین اضافه کردن برخی طعم دهنده‌ها همانند هل تولید می‌شود.معمولا برای تهیه کره پسته از ترکیب ۸۰ درصد مغز پسته دهان بسته و ۲۰ درصد شکر و وانیل استفاده می‌کنند.دلیل انتخاب پسته دهان بسته این است که …

کره پسته ادامه »

008- مشتقات پسته-قاووت پسته-۱

قاووت پسته (قوتو پسته)

در سایر استان های کشور ایران پسته به اشکال گوناگونی استفاده می کنند (انواع شیرینی ،آجیل شور و شیرین ,غذاهای متنوع) اما در استان کرمان یا بهتر بگویم شهرطلای سبز رفسنجان استفاده دیگری از پسته می شود که همان قاووت یا قوتو پسته است این معجون شگفت انگیز و خوشمزه در کشور غریب و ناشناس …

قاووت پسته (قوتو پسته) ادامه »

007- جایگاه پسته ایران

جایگاه پسته ایران

پسته ایران در جهان چه جایگاهی دارد؟ نام انگلیسی Pistachio از نام فارسی پسته (Pisteh) گرفته شده است. همچنین پسته را به عنوان بادام سبز نیز می شناسند. پسته های آجیلی با فرهنگ ایرانی ها آمیخته اند و در حقیقت در همه جوانب زندگی ایرانی ها حضور دارد.به آجیل پسته در ادبیات ایرانی در داستان …

جایگاه پسته ایران ادامه »

معرفی ۶۰ رقم پسته ایران

شناخت بیش از ۶۰ نوع پسته موجود در ایران به منظور ارائه تصاویر واقعی و در اندازه های طبیعی از ارقام مختلف پسته ایران و اهم ارقام پسته جهان، دانه های پسته و مغز هر یک از ارقام بر روی کاغذ میلیمتری ( با دو حاشیه به رنگ قرمز و سبز مدرج به میلیمتر و …

معرفی ۶۰ رقم پسته ایران ادامه »

005-طعم و مزه پسته ایران

طعم و مزه پسته ایران

چرا پسته جمهوری اسلامی ایران خوشمزه ترین پسته در جهان است؟ علت اصلی خوشمزگی پسته چربی بالای آن است.علت اصلی خوشمزه بودن پسته مرغوب ایران  چرب‌ تر بودن آن است و علت اصلی کیفیت بالای پسته ایران ارتفاع مناطق پسته‌ کاری در ایران است. ارتفاع پسته‌ کاری در باغات پسته ایران از ۸۰۰ تا ۲۰۰۰ …

طعم و مزه پسته ایران ادامه »

011-خواص پسته

ارقام مهم پسته ایران

محصول پسته ایران از نظر شکل ظاهری و کیفیت دارای تنوعی چشم گیر و مشتمل بر ده ها رقم است. از حدود نیم قرن پیش تعداد ارقام فزونی یافته است، این تعدد و تنوع بر اثر تلاش باغبانان و باغداران ایرانی مخصوصا در استان کرمان و به ویژه در منطقه رفسنجان ایجاد شده است.باغبانان و …

ارقام مهم پسته ایران ادامه »