موضوعات و ناوبری:
011-خواص پسته

خواص پسته

خواص پسته و دانستنی هایی که شما باید درمورد آن بدانید!

پسته یکی از مهمترین عضو ثابت آجیل در بین ایرانیان محسوب می شود.که در مقایسه با پرتقال که جثه ی بزرگتری دارد از پتاسیم بسیار زیادی بهرمند است و دارای مواد مغذی بسیار زیادی می باشد.

011-خواص پسته

بیشترین مصرف پسته مردم ایران به صورت خام تازه است و یا به صورت میوه خشک شده، برای اینکه پسته طعم بهتری پیدا کند آن را با آبلیمو و نمک تفت می دهند تا پسته شور تهیه شود.

در ۱۰۰ گرم پسته منایع زیر وجود دارد:

درباره پسته ایران
  • ۱۵ گرم مواد نشاسته ای
  • ۲/۵ گرم آب
  • ۵۴ گرم مواد چرب
  • ۱۳۰ میلی گرم کلسیم
  • ۵۰۰ میلی گرم فسفر
  • ۵/۷ میلی گرم آهن
  • ۹۵۰ میلی گرم پتاسیم
  • ۲۳۰ واحد ویتامین آ
  • ۷/۰ میلی گرم ویتامین ب ۱
  • ۵/۱ میلی گرم ویتامین ب ۳

نگاهی به خواص داروئی پسته

پسته برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی تاثیر بسزایی دارد، همینطور برای تنظیم ضربان،آرامش و آرام کردن اعصاب مفید می باشد،همچنین باعث کاهش کلسترول بد بدن می شود.

011-خواص پسته

راز خون ساز بودن پسته در وجود آهن در آن است و افرادی که بیماری کم خونی مبتلا هستند باید حتما روزانه مقداری پسته مصرف کنند.
خوردن پسته باعث تقویت قوای جنسی می شود.
ذهن و مغز را تقویت می کند.
مصرف پسته مجاری کبد را باز می کند.
معده را بسیار تقویت کرده وتسکین دهنده ی سرفه است.
درمان انواع اسهال است.

011-خواص پسته

– پسته حاوی مقادیر قابل توجهی اسید آمینه آرژینین است که در ترشح هورمون رشد موثر است و
علاوه بر آن در غده پانکراس نیز آزاد شدن هورمون انسلین را به همراه دارد. به همین جهت پسته
در بهبود رشد کودکان و و رفع کم خونی بسیار موثر است.
– پسته دارای ویتامین‌های A , B3 , B1 پتاسیم، کلسیم، فسفر و آهن می‌باشد.
–پسته دارای خواص پروبیوتیک است که رشد و فعالیت باکتری‌های سودمند دستگاه گوارش را افزایش می‌دهد.

دانستنی های پوست سبز پسته

داروئی برای رفع بوی بد دهان است.
برای زخم های دهان جویدن آن التیام بخش است.
جویدن و مالیدن آن بر روی لثه باعث استحکام آن می شود.
برای رفع دل بهم خوردگی و استفراغ دم کرده پوست سبز پسته بسیار مفید است.

011-خواص پسته

پسته مقويترين خشکبار

مقوی ترین خشکبار پسته است، پسته حاوی ویتامین های B1، B3 و ویتامین E و املاح مغذی شامل آهن، پتاسیم، فسفر و کلسیم است

011-خواص پسته

مغز پسته از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است.مغز پسته بعلت داشتن آهن خون ساز است و آنهائيكه مبتلا به كم خوني هستند بايد حتما روزانه مقداري پسته بخورند. خوردن پسته مغز و ذهن را تقويت مي كند.

پسته حافظ سلامت چشم

يکی دیگر از مشهورترین اثرات پسته اثر مهم و مفید آن بر سلامت چشم و بینایی می باشد. آنتی اکسیدان های موجود در پسته در دیگر آجیل ها یافت نمی شوند. از این جهت این آجیل بسیار در حفظ سلامت چشم بی نظیر است. این آنتی اکسیدان ها از آسیب هایی که رادیکال های آزاد (به علت کهولت سن) بر ماکولار چشم وارد می آورند، جلوگیری می کنند.

011-خواص پسته

چرا خوردن پسته بعد از ورزش توصیه می شود؟

🔹چون پسته ویتامین B دارد که انرژی بدن را تامین می کند،
🔹پسته ویتامین A دارد که در سلامت چشمان شما مفید است،
🔹پسته حاوی منیزیم است که عملکرد سیستم عصبی را تقویت می کند
🔹پسته دارای آهن است که وظیفه اکسیژن رسانی به خون را دارد
🔹پسته حاوی فسفر است که استخوان بندی را محکم می کند،
🔹پسته پروتئین دارد که نقش مهمی در عضله سازی دارد،
🔹پسته حاوی منگنز است که در بهبود زخم و سلامت مفاصل موثر است
🔹پسته حاوی مس نیز می باشد که در سلامت و شادامی پوست نقش بسزایی دارد

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *