موضوعات و ناوبری:
008- مشتقات پسته-قاووت پسته-۱

قاووت پسته (قوتو پسته)

در سایر استان های کشور ایران پسته به اشکال گوناگونی استفاده می کنند (انواع شیرینی ،آجیل شور و شیرین ,غذاهای متنوع) اما در استان کرمان یا بهتر بگویم شهرطلای سبز رفسنجان استفاده دیگری از پسته می شود که همان قاووت یا قوتو پسته است این معجون شگفت انگیز و خوشمزه در کشور غریب و ناشناس است و طعم آن را بیشتر افراد امتحان نکرده‌اند.

طرز تهیه آن بدون نیاز به دانش خاص امکان پذیر است تا آن را تهیه و میل نمایید و خواص بیشمار آن را تجربه کنید.
اکنون شما را با خواص درمانی حائز اهمیت، طرز تهیه، موارد مصرف و شرایط نگهداری آن آشنا می کنیم.

خواص درمانی

  • پسته به دلیل داشتن آهن فراوان بسیار مفید است
  • رفع بی حالی و خستگی
  • درمان کم خونی
  • تقویت قوای جنسی

طرز تهیه:

  1. مغز سبز پسته (۱کیلوگرم )
  2. پودر قند یا شکر (نیم کیلوگرم)
  3. هل سبز (۱۰گرم )

مغز سبز را با مقدار معین شکر و هل آسیاب کرده و قاووت ما آماده است.

008- مشتقات پسته-قاووت پسته-2

موارد مصرف:

این معجون بیشتر در شب‌های ششم بعد از تولد فرزند نو رسیده، آن را درکنار دیگر قاووت ها قالب زده و میل می نمایند درکل بهترین شیرینی شب‌های دور همی مثل یلدا و عید نوروز است.
▫️معجون شب امتحان و کنکور فرزندان

شرایط نگهداری:

چون مغزها به گرمی هوا حساس می باشند و طعم واقعی را از دست می دهند باید قاووت پسته را در جای خشک و خنک نگه داریم تابتوانم مدت طولانی از آن استفاده کنیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *