طرز تهیه شیرینی شکلاتی پسته ای
شیرینی شکلاتی پسته ای شیرینی مناسبی برای پذیرایی در مهمانی ها به ویژه دید و بازدیدهای عید نوروز است.
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه
مواد اولیه برای ۵ نفر:
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۳ پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱۲۵ گرم
پودر پسته ۳ پیمانه
وانیل ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
جهت تهیه شیرینی شکلاتی پسته ای ابتدا کره و پودر قند را با همزن خوب هم بزنید و وانیل و تخم مرغ را هم اضافه کنید و هم بزنید تا کرمی شود. سپس آرد و بگین پودر را کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
کاکائو و پودر پسته را هم بریزید و مجددا هم بزنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاید. از خمیرتان به اندازه یک فندق برداشته و با دست تان گرد کنید. خمیر فندقی شکل خود را در پسته های خرد شده تازه بغلتانید تا پسته ها به خمیرتان بچسبند .همین طور کل خمیرتان را فندقی شکل گرد کرده در پسته بغلتانید تا کل مواد خمیرتان تمام شود.
در نهایت سینی مورد نظرتان را چرب کنید و شیرینی هایتان را با فاصله از هم در سینی بچینید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه و با حرارت ۱۷۵ درجه سانـتـی گراد بـپـزد. توجه کنید که فـر شما ۱۵ دقیقه قبل کاملا گرم شده باشد. بعد از پخته شدن شیرینی ها، آن ها را در کپسول های کاغذی کوچک بگذارید و نوش جان کنید. شما می توانید این کاغذ های کوچک شیرینی پزی را از تمامی قنادی ها به راحتی تهیه کنید.