مواد لازم برای ۳۰ عدد:
قیسی خرد شده ۱۵۰ گرم زردآلوی خرد شده ۱۵۰ گرم آب پرتقال ۱ قاشق غذاخوری شکلات سفید (شیری) رنده شده ۱۵۰ گرم کره ی پاستوریزه ۱ قاشق غذاخوری خامه ی سفت پاستوریزه یک چهارم پیمانه (۵۰ گرم) پودر نارگیل سه چهارم پیمانه (۱۵۰ گرم) مغز پسته ی خرد شده ۲۵ گرم شکلات قهوه ای خرد شده ۶۰ گرم
روش تهیه:
قیسی، زردآلو و آب پرتقال را در کاسه با هم مخلوط کنید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید.
– شکلات سفید و کره را در کاسه ای دیگر به روش حرارت غیر مستقیم (بن ماری) ذوب کنید.
– خامه، پودر نارگیل و مخلوط میوه ها را به آن اضافه نمایید و با هم به خوبی مخلوط کنید.
– در یک سینی، مغز پسته ی خرد شده را بریزید و از مخلوط آماده شده ی فوق با قاشق مرباخوری بردارید و روی مغز پسته ها بغلتانید تا به صورت گلوله در آید.
– حال گلوله ها را حدود ۲-۱ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
– سپس شکلات قهوه ای را به روش بن ماری ذوب کنید. – داخل قیف خامه پاش (سرقیف باریک باشد) را از شکلات قهوه ای پر کنید و روی شکلات ها را(مطابق شکل) به صورت ردیفی سس شکلات بریزید. – سپس آنها را در یخچال قرار دهید تا شکلات نیز خشک و سرد شود. – پس از این مرحله شیرینی ها را در ظرف دربسته ای قرار دهید و در یخچال نگه داری کنید.
- نکته:
روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و… قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.