مواد لازم برای تهیه کرم پسته:
- یک پیمانه شیر
- ۵۰گرم پودر پسته
- ۱۲۰گرم خامه قنادی فرم گرفته
- 1/8 قاشق چایخوری وانیل خالص (یا وانیل شکری ۱/۴قاشق چایخوری)
- یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین
- سه عدد زرده تخم مرغ
- 1/4پیمانه آب
- ۲۰۰میلی لیتر شیر عسلی ۱/۲قوطی
- برای درست کردن این دسر خوشمزه نیاز به پودر پسته دارید
طرز تهیه:
برای تهیه کرم پسته ابتدا پودر ژلاتین را روی سطح آب بپاشید و چند دقیقه به حال خود بگذارید تا ژلاتین در آب بشکفد. سپس روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود.
زرده های تخم مرغ را با شیرعسلی و وانیل با همزن برقی بزنید تا کاملا کرمی شود.
شیر را داغ کرده و به ارامی به زرده ها اضافه کنید و همزمان با مفتول دستی مواد را بهم بزنید تا یکدست شوند. با اضافه کردن شیر داغ زرده ها از حالت خامی نیز در میان. سپس ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید و مجددا با مفتول دستی بهم بزنید.
خامه را در کاسه ای جداگانه فرم دهید و پس از فرم گرفتن، پودر پسته را به آن اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط خامه فرم گرفته و پسته را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. قالب مورد نظر را چرب کنید و مایه کرم را در آن بریزید و در یخچال به مدت یک شب (حداقل ۸ ساعت) قرار دهید تا کرم پسته ببندد.
سپس ظرف سرو را خیس کنید و دورتا دور کرم پسته را با نوک چاقو از جداره قالب آزاد کنید و به راحتی کرم را در ظرف سرو برگردانید. اگر کرم وسط ظرف قرار نگرفت، به خاطر خیس بودن ظرف به راحتی میتوانید آن را جابجا کنید. نوش جان
یادداشت دستور تهیه
مقدار کمی از پودر پسته در قالب ته نشین میشود و مقدار زیادی از پودر پسته روی سطح قالب شناور میشود. بعد از بسته شدن دسر و برگرداندن در ظرف سرو، بیشتر پودرهای پسته ته دسر به صورت یک لایه قرار میگیرد. اگر دوست دارید پودر پسته در تمام دسر مخلوط شود، بهتر است مواد کرم را در چند مرحله داخل قالب بریزید و قالب را حدود نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کمی ببندد اما کامل سفت نشود. سپس لایه بعدی کرم را روی لایه قبلی بریزید و مجددا نیم ساعت در فریزر قرار دهید. این عمل را طی ۳ الی ۴ مرحله انجام دهید.
به جای شیر عسلی میتوانید از دو سوم پیمانه شکر استفاده کنید و مسلما طعمش متفاوت میشود.
به جای وانیل میتوانید از مقداری پودر هل یا حتی زعفران حل شده در آب استفاده کنید.
به جای خامه فرم گرفته میتوانید از خامه صبحانه پاکت صورتی استفاده کنید اما باید مقدار شکر را نیز بیشتر بریزید.