موضوعات و ناوبری:
008- مشتقات پسته-کره پسته-1

کره پسته

کره پسته: محصول غذایی است که از حاصل آسیاب و برشته کردن پسته خام به همراه شکر و همچنین اضافه کردن برخی طعم دهنده‌ها همانند هل تولید می‌شود.
معمولا برای تهیه کره پسته از ترکیب ۸۰ درصد مغز پسته دهان بسته و ۲۰ درصد شکر و وانیل استفاده می‌کنند.
دلیل انتخاب پسته دهان بسته این است که این نوع پسته از نظر سلامت بهترین نوع آن است.
اصطلاح کره به این محصول به این دلیل اطلاق می‌شود، زیرا در طی فرایند تولید، روغن پسته از آن جدا نمی‌شود و چربی محصول کاملا در آن باقی می‌مانند و باعث خمیری شدن کره  می‌شود. همچنین قابل توجه است که بدانید روغن و چربی پسته کاملا فاقد کلسترول است.

008- مشتقات پسته

یکی از بهترین و مغذی‌ترین مشتقات پسته، کره پسته است.
اصطلاح کره به این محصول به این دلیل اطلاق می‌شود، زیرا در طی فرایند تولید، روغن پسته از آن جدا نمی‌شود و چربی محصول کاملا در آن باقی می‌مانند و باعث خمیری شدن کره می‌شود.

طرز تهیه کره پسته

مرحله اول
مهم‌ترین نکته در تهیه کره پسته استفاده از مغز پسته خام و مرغوب است.
پسته‌های تفت داده و نمکی مناسب تهیه این نوع کره نیست

008- مشتقات پسته

مرحله دوم
تمام مغز پسته‌ها را در آسیاب یا مخلوط کن ریخته تا کاملا له شوند.
مقداری کمی آب گرم به آن‌ها اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کنند.
اگر حاصل مطلوب نبود، کمی دیگر به آن آب بیافزایید.
مقدار اضافه کردن آب گرم کاملا بستگی به آن دارد که بخواهید کره به قوام مناسبی برسد.
عسل و مقداری کمی نمک را به مخلوط کن اضافه کنید و اجازه دهید تا رسیدن به بافت مناسب مورد نطرتان بماند.
سپس کره آمده شده را در ظرف درب‌دار مناسبی ریخته و در یخچال نگه‌داری کنید.

008- مشتقات پسته

نکاتی که باید به آن توجه کنید

بجای عسل از شکر نیز می‌توانید استفاده کنید.
اگر می‌خواهید کره پسته شما حالت کرمی پیدا کند، کمی لِسیتین مایع سویا اضافه کنید و بیشتر هم بزنید.
روغن و چربی موجود در پسته کاملا فاقد کلسترول است.

008- مشتقات پسته

کره پسته بسته به سلیقه می‌تواند موارد مصرفی مشابه شکلات داشته باشد از جمله:

  • مصرف با نان به تنهایی به عنوان صبحانه کامل
  • همراه صبحانه و عصرانه
    *به عنوان کرم بین دو بیسکوییت
    *برای تزیین بستنی و کیک که موجب زیبایی و افزایش ارزش غذایی آن‌ها می‌شود.
008- مشتقات پسته

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *