موضوعات و ناوبری:
005-طعم و مزه پسته ایران

طعم و مزه پسته ایران

چرا پسته جمهوری اسلامی ایران خوشمزه ترین پسته در جهان است؟

علت اصلی خوشمزگی پسته چربی بالای آن است.
علت اصلی خوشمزه بودن پسته مرغوب ایران  چرب‌ تر بودن آن است و علت اصلی کیفیت بالای پسته ایران ارتفاع مناطق پسته‌ کاری در ایران است. ارتفاع پسته‌ کاری در باغات پسته ایران از ۸۰۰ تا ۲۰۰۰ متری از سطح دریا واقع شده است و این ارتفاع باعث ایجاد تفاوت دمایی زیاد در شب و روز، فشار هوای کم و رطوبت نسبی پایین‌ تر شده و باعث تغلیظ و حرکت بهتر شیره نباتی می‌ شود.
این عامل باعث شده که پسته ایرانی جز خوشمزه ترین پسته های جهان باشد.

005-طعم و مزه پسته ایران

چند سالی است که پسته آمریکا در امر تولید از ایران پیشی گرفته و در حال تصاحب بازارهای جهانی یکی پس از دیگری است. لذا به نظر می‌رسد پسته ایران می‌تواند به خوبی از این امتیاز رقابتی (طعم و مزه) استفاده کند و همچنان در بازارهای جهانی حرفی برای گفتن داشته باشد.

خوشمزه ترین پسته ایران کدام نوع است؟

این سوال تا حد زیادی بستگی به ذائقه مصرف کننده دارد اما از میان پسته‌های رنگا رنگ ایرانی بهترین و خوشمزه‌ترین نوع پسته، پسته احمد آقایی است. این رقم پسته که شکلی کشیده دارد به دلیل داشتن چربی مفید زیاد در مغز خود در رده خوشمزه‌ترین پسته‌های ایران و همچنین جهان قرار دارد.

005-طعم و مزه پسته ایران

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *